• AURIA YRITYSLASKENTA

    MUKAVAMPI KUIN MUUT

TÄSMÄLLINEN JA PALVELEVA TILITOIMISTO

Olemme mukava ja rento tilitoimisto Jyväskylässä, mutta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella aina Helsingistä Ivaloon. Uskomme, että tilitoimistopalveluista voi saada tehoja irti enemmän kuin yritykset yleensä ajattelevat. On tavoitteesi sitten työllistää itsesi tai valloittaa maailma, haluamme auttaa sinua tekemään tulosta.

Meille on tärkeää, että yhteistyö on helppoa ja pystyt aina kysymään meiltä sinua askarruttavia kysymyksiä. Toimistomme sijaitsee Jyväskylän keskustassa ja verkkoyhteytemme toimii maanlaajuisesti, joten olet tervetullut kahville koska vain ja mistä vain.

Mielestämme ammattitaito ei tarkoita ryppyotsaisuutta, vaan hyviin tuloksiin päästään hyvällä fiiliksellä. Sinä päätät millaisen tilitoimiston kumppaniksesi haluat!

JARMO RÄIHÄ

/ Necom Oy, Jyväskylä

SUOSITTELEN!
Olemme saaneet Aurialta joustavaa palvelua ja vastaukset kysymyksiimme selkokielellä. Aurialla on vahva tiimi ammattilaisia, jolloin asiat tulevat aina hoidettua vaikka joku olisikin sairaana tai lomalla. Tämä on tärkeää, koska joskus tiettyihin asioihin pitää saada vastaus heti tai asia hoidettua saman tien. Asioiminen Aurian kanssa on ollut helppoa, käytännönläheistä ja sujuvaa.

Auria on hoitanut minulle kaiken sen, mitä tilitoimistolta olen odottanutkin. Toisin sanoen olen voinut luottaa siihen, ettei minun edes tarvitse osata tai tietää kaikkea. Siksi olen voinut keskittyä olennaiseen. Koen saaneeni nopeita ja rakentavia vastauksia heränneisiin kysymyksiin yrittäjyysurallani. Palvelu on ollut lämmintä eikä koskaan ole tuntunut, että jokin asia olisi liian "tyhmä tai yksinkertainen" sanottavaksi ääneen. Auria toimii ammattitaitoisesti ja nopeasti. Nykymaailman menossa tuntuu, että 99 % viesteistäsi häviää bittiavaruuteen, mutta Aurialta olen saanut signaalin, että pallollamme on vielä muitakin ihmisiä.

IIDA VILJANEN JA JANI PARKKINEN

/ Optimove Oy, Jyväskylä

Aurian kirjanpitäjät todella toimivat yrittäjän apuna. He muistuttavat ja neuvovat kaikesta, mitä ei itse hoksaa/ muista tehdä. Laskutus on erittäin reilu pienyrittäjälle. Myös muutama yrittäjäkollega hyödyntää Aurian palveluita, ja yhteisissä lounaskeskustelussa tuleekin kehuttua kirjanpitäjiämme. Tätä tuskin tapahtuisi, mikäli syytä ei olisi. Jos joku probleema tulee, on se yleensä jo niin pitkälle ratkottu kun kirjanpitäjän valtuudet riittävät. Sähköinen asiointi toimii hyvin, joten kirjanpito onnistuu juuri silloin kun itsellä on aikaa.

JUTELLAANKO LISÄÄ?

mira

Mira Manninen

KTM, ekonomi / yrittäjä

Mira nauttii numeroiden parissa näpertelystä, koska siinä kehittymisessä vain taivas on rajana. Mira on monipuolinen osaaja, joka hahmottaa isoja kokonaisuuksia ja poimii olennaiset tiedot asiakkaan tarpeisiin. Onnistuminen, ratkaisujen löytäminen ja uuden oppiminen sekä ennen kaikkea mukavat asiakkaat motivoivat Miraa.

eeva

Eeva Torpakko

taloushallinnon merkonomi, kirjanpitäjä, palkanlaskija

Eeva on pitkän linjan ammattilainen, joka pysyy rauhallisena myös paniikkinappitilanteissa. Hän motivoituu Aurian muita mukavammista asiakkaista, joita on ilo opastaa.

kirsi

Hanna Vuori

tradenomi, kirjanpitäjä

Hanna nauttii itsenäisestä ja monipuolisesta kirjanpitäjän työstä. Hänen vahvuutensa on into ja kyky hakea ratkaisuja asiakkaiden ongelmiin. Mitä isompi haaste, sitä motivoivampaa on löytää siihen vastaus.

hanna

Kirsi Onnela

taloushallinnon merkonomi, kirjanpitäjä

Kirsi tykkää pyöritellä numeroita ja tarvittaessa toimia salapoliisina arvoitusten ratkaisemiseksi. Hänen paras puolensa on joustavuus ja mukautumiskyky, joilla hän vastaa asiakkaiden monipuolisiin ja vaihteleviin haasteisiin.

OTA YHTEYTTÄ

Nimesi *

Sähköpostiosoitteesi *

Puhelinumerosi *

Asiani koskee

TILAA VINKKIMME

Lähetämme asiakkaillemme kuukausittain vinkkejä yrityksen taloudenhallintaan, rekrytointiin tai raportointiin liittyen. Jos haluat saada asiantuntevat ohjeemme rennon selkeästi sähköpostiisi, liity postituslistallemme.

Kyllä haluan saada kuukausittaisen asiakastiedotteen


KUTSU ITSESI
KAHVILLE

010 235 0730